Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Бібліотека - осередок інновацій і актуального досвіду.

16/09/2020

16 вересня 2020 року у малій залі РБК відбувся вересневий семінар бібліотекарів, на якому були присутні та приймали активну участь у обговоренні питань, що розглядалися - Стець Алла Валеріївна, голова Кривоозерської РДА, Зелененька Людмила Іванівна, завідуюча сектором культури РДА.
Вручалися Грамоти та Дипломи – ювілярам і квіти. Так, Фадєєва Т.М. нагороджена Грамотою Центрального Комітету Профспілки працівників культури, Дипломом ювіляра.
Грабовецькій В.М. та Сівак Л.М. також вручено Дипломи ювіляра.
Основні питання, які розглядалися: Рекомендації щодо проведення 30 вересня регіональної акції «Бібліотечні сутінки», про пошук нових форм та методів роботи в умовах сьогодення, про участь у Всеукраїнських конкурсах. Про підготовчу роботу по здачі річних звітів та планів роботи на 2021 рік, говорили Р. Черепанова, директор КЗЦБС, В. Кузьмінська, методист. У «Творчій лабораторії» досвідом роботи бібліотек у літньо- осінній період ділилися Т. Денисюк, зав. Секретарською сбф, Малакан Т. завідуюча Бурилівської сбф, Рябокінь Н. завідуюча Красненьківської сбф, Робова Г. завідуюча Тридубською сбф, Л. Вуйко, бібліотекар Очеретнянської сбф, О.Труш, Курячелозівської сбф, Грабовецька В. Михалківської сбф, Макаренко С. Мазурівської сбф.
Голова райдержадміністрації Алла Стець наголосила на тому, що в процесі створення ОТГ має бути збережена мережа бібліотек та Будинків культури, музеїв, оскільки саме вони є центрами надання різноманітних культурних послуг на селі.
По завершенню семінару бібліотекарі переглянули художній фільм «Мої думки тихі» режисера Антоніо Лукіча, в рамках фестивалю «Нове українське кіно»
 
 
 

 

Всі новини →