Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Перший дзвоник, перший урок: в районі розпочався новий навчальний рік

02/09/2020

 

День знань – добра шкільна традиція та чудове свято, яке неможливо порівняти ні з яким іншим. Воно незабутнє, чарівне, завжди яскраве, неймовірно позитивне, хвилююче, надзвичайно емоційне та дуже зворушливе.

Цьогоріч свято Першого дзвоника проходило в новому форматі і запам’яталося учням району своєю нестандартністю та великою радістю зустрічі один з одним. Замість звичної святкової лінійки кожен класний колектив зібрався у своєму класі на Перший урок. Формат  та тематика його проведення була  визначена в кожному навчальному закладі індивідуально і в більшості випадків креативно.

Всі ми  – діти України. Пишаймося цим!: тема патріотизму, відповідальності за долю держави залишається важливою темою сьогодення.

29 серпня Україна вдруге відзначила День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.  Ці люди віддали своє життя за нас, за наше майбутнє. У нашому районі теж є герої, які захищали українську територію, український народ, їх імена сьогодні вкарбовані на меморіальних дошках, встановлених в закладах освіти та пам’ятних знаках. Вічна їм пам’ять!

 Класні керівники шкіл району пригадали і подякували усім захисникам України, завдяки яким школярі мають змогу сісти за улюблені шкільні парти, жити у незалежній вільній країні.

Перший урок пройшов у просвітницькому форматі, бо тема здоров’я, захисту від пандемії сьогодні важлива, як ніколи, тому в школах району, під час першого уроку за допомогою відео-роликів, вікторин, інформаційних хвилинок учнів зацікавили  темою здорового способу життя у нових обставинах. В ході уроку було пояснено учням нові правила поведінки під час навчання в умовах карантину, ознайомлено з правилами респіраторної гігієни, проінформовано про алгоритмом дій в разі виявлення симптомів захворювання.

Навчальний рік розпочався. В добру путь, школярі!

Всі новини →