Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Ольга Степаненко: Жодної людини з інвалідністю в карантин звільнено не було 

01/09/2020

 

У понеділок, 31 серпня, директор Миколаївського обласного центру зайнятості Дмитро Оборонько  та голова Миколаївської обласної організації людей з інвалідністю Ольга Степаненко в ефірі телеканалу UA: Миколаїв розповіли про працевлаштування людей з інвалідністю в умовах карантину. 

 

На початку ефіру Дмитро Оборонько зазначив, що за 7 місяців цього року до служби зайнятості Миколаївської області звернулися 1170 безробітних з інвалідністю, з яких 161 особа працевлаштована. 

 

Він нагадав, що на період жорсткого карантину робітники служби зайнятості працювали віддалено. На сьогодні вже майже місць Миколаївський обласний центр зайнятості працює в звичайному режимі. 

 

«Період карантину не простий період не тільки для працівників служби зайнятості, а й, в першу чергу, для наших клієнтів - шукачів роботи та роботодавців», - зазначив директор Миколаївського обласного центру зайнятості. 

 

Дмитро Оборонько підкреслив, що робота з такими клієнтами, як люди з інвалідністю – в пріоритеті. 

 

«Нам потрібно приділити максимальну увагу таким нашим клієнтам щоб результат був ефективний. Якщо у людини не має можливості з будь яких причин прийти у Центр зайнятості то вона може надати пакет документів віддалено через мобільний додаток «ДІЯ». Завдяки цього додатку, який працює у всіх районах, навіть у віддалених, працівники центра зайнятості можуть переглянути документи та взяти на шукача роботи на облік», - пояснив він.

 

В свою чергу голова миколаївської обласної організації людей з інвалідністю Ольга Степаненко запевнила, що жодної людини з інвалідністю в карантин звільнено не було.

 

Більш інформації за посиланням: https://cutt.ly/ifl6dZ9

Всі новини →