Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Переполох у Святовілі

20/12/2019

 З 20 грудня 2019 року по 02 січня 2020 року обласний Будинок художньої творчості Миколаївської обласної ради гостинно запрошує всіх, хто вірить у новорічні дива, на святкову  шоу-виставу «Переполох у Святовілі».  Наші глядачі будуть подорожувати чарівною країною Святовіль, саме там, на святковій нараді, присвяченій Новому року, головний по винахідах випадково стирає пам'ять усім мешканцям міста. Що робити? Мешканці міста разом з головними героями рятують Новий рік та готуються до зустрічі на Головній площі міста.

Неможливо уявити Новий рік без веселощів, чарів, подарунків та сюрпризів. А ще тільки в новорічні свята можна побачити справжні дива та потрапити в казку. І не лише дітям, а й дорослим, адже в ОБХТ дарують казковий настрій усім. Справжнє диво, яке поверне всіх дорослих назад в дитинство! Тут діти і батьки зможуть бути на одній хвилі, разом сміятися, радіти і захоплюватися неймовірним дійством.

 

Незвичайна новорічна вистава для всієї родини знову збере на сцені обласного Будинку художньої творчості кращі колективи закладу  У виставі беруть участь 150 вихованців творчих колективів та 10 педагогів закладу. Поспішайте!

Вистава допоможе дітям, а можливо, і дорослим, зрозуміти, що на шляху до здійснення мрії не треба сумніватися, а сміливо долати будь-які перешкоди і впевнено йти до мети. І тоді Новий рік обов’язково відчинить чарівну скриню здійснення бажань!..

 

Протягом новорічних свят нашу веселу новорічну виставу переглянуть учні закладів загальної середньої освіти, вихованці  шкіл-інтернатів області, гуртківці позашкільних закладів області, діти пільгової категорії, діти працівників діючих підприємств області тощо.

Щасливого Нового Року!

 

Всі новини →