Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Коли народжуються зірки

25/11/2019

 23 та 24 листопада 2019 року Миколаївським обласним Будинком художньої творчості спільно з департаментом освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації проведено Регіональний відкритий фестиваль дитячої та юнацької творчості «Art family», з метою популяризації дитячої та юнацької творчості, виявлення талановитих і обдарованих дітей та молоді, розвитку їх творчих здібностей, залучення юних аматорів до активної участі в мистецькому житті країни, пошуку нових форм і методів роботи з виконавцями, поширення передового досвіду.

За програмою Фестивалю було проведено урочисте відкриття заходу; фестивальні програми за жанрами; спільні заходи: дискотека, ігрова програма; гала-концерт та урочисте закриття Фестивалю.

Упродовж двох днів на сценах ОБХТ і Палацу культури УМВС виступили понад 800 учасників віком від 5 до 21 року. Це хореографічні, вокальні колективи та колективи духових інструментів здобувачів освіти  закладів позашкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та вищої освіти об’єднаних територіальних  громад, районів Миколаївської області та міст: Херсона, Запоріжжя, Теплодара.

Оцінювали виступи юних конкурсантів кваліфіковані члени журі, фахівці своєї справи: майстри хореографії та вокалу, духових інструментів, Заслужені працівники освіти і культури.

Всі учасники Фестивалю та переможці були нагороджені грамотою департаменту освіти і науки, отримали медаль та памятну статуетку.

Володаркою Гран-Прі фестивалю стала Братащук Анастасія, вихованка «Народного художнього колективу» гуртка сольного співу «Престиж» БТДЮ Інгульського району м. Миколаєва (керівник Тетяна Табакар).

Фестиваль засвідчив наявність великого творчого потенціалу серед дітей та учнівської молоді, які сприяють культурі й духовному самовдосконаленню особистості.

Всі новини →