Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Державному навчальному закладу "Миколаївське вище професійне училище технологій та дизайну – 50 років!

19/10/2019

18 жовтня 2019 року Державний навчальний заклад «Миколаївське вище професійне училище технологій та дизайну» відзначив в Обласному будинку художньої творчості свій 50-річний ювілей - свято творчості, майстерності та досягнень.

Колектив училища на чолі з директором Белоусовою Т.П. вітали Миколаївський міський голова Сєнкевич О.Ф., голова адміністрації Заводського району м. Миколаєва – Дмитрук В.М., депутат міської ради - Петров А.Г., директор департаменту освіти і науки Удовиченко О.О., заступники директора департаменту освіти і науки Комісарова Л.О.,  Сокульська Н.В., директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти в Миколаївській області Шаповалова Н.В., колеги - освітяни, соціальні партнери та громадські діячі.

За півстоліття училище з Обласного побутового управління перетворилося в сучасний потужний заклад професійної (професійно-технічної) освіти, який навчає творчо обдарованих юнаків та дівчат.

Під час заходу відмічено, що за 50 років діяльності Державний навчальний заклад "Миколаївське вище професійне училище технологій та дизайну" перетворився на сучасний, відомий, з багаторічними традиціями заклад освіти, у якому навчається понад 900 учнів. Училище формує реальні навички і вміння, здійснює якісну підготовку робітничих кадрів, безпосередньо занурюючи учнів у вир майбутньої професії. Понад 30 тисяч випускників училища протягом цих років набули професійної майстерності та отримали путівку у життя.

Майже 90 % викладачів та майстрів виробничого навчання - це колишні випускники училища, мрії яких збулися - і сьогодні вже вони навчають учнів професіям, що приносять людям красу, комфорт, упевненість та гарний настрій, це - Перукар. Кравець. Закрійник тощо.

Талановиті учні закладу освіти щорічно перемагають та посідають перші       місця в обласних олімпіадах, виставках, обласних та Всеукраїнських конкурсах       фахової майстерності, спортивних змаганнях, є слухачами Малої академії наук. Про високий освітній рівень училища свідчить той факт, що учні щорічно отримують стипендії голів Миколаївської  обласної державної адміністрації та Миколаївської обласної ради, Миколаївського міського голови. 

Гості щиро привітали зі святом колектив училища та подякували всім працівникам за сумлінність, самовіддану   працю, постійний творчий пошук та вміння сіяти мудрість і знання, глибоке розуміння  державної важливості підготовки кваліфікованих робітників і виховання молодого покоління, спроможного плідно працювати на користь Україні!

 

            Протягом заходу лунали щирі побажання керівництву та трудовому колективу училища щасливої долі, довгих та плідних років життя! Щоб кожен день трудового колективу училища був наповнений корисними справами і теплом людських відносин!

Всі новини →