Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Проведено круглий стіл директорiв iнклюзивно-ресурсних центрiв Миколаївської області

17/10/2019

 17 жовтня 2019 року у м. Снігурівка відбувся круглий стіл директорiв iнклюзивно-ресурсних центрiв областi. Учасникiв привiтали директор департаменту освіти і науки облдержадмiнiстрацiї Олена Удовиченко, представники органiв мiсцевої влади та директор Снiгурiвського IРЦ Юлiя Клапчук. 

            Олена Удовиченко окреслила пріоритетні напрямки роботи інклюзивного навчання та наголосила на спільній діяльності батьків та фахівців центру в системі надання корекційно-розвиткових послуг дітям з особливими освітніми потребами.     

            Учасникам круглого столу продемонстровано медіа-презентації, практичний кейс логопеда та психолога закладу, розглянуто особливості обстежень фахівцями дітей з особливими освітніми потребами різного віку.

            Крім того, в межах заходу проведено екскурсію інклюзивно-ресурсним центром, оглянуто сучасне інтерактивне обладнання TM Briolight, кабінет лікувальної фізкультури та приймальню для батьків, оснащену інтерактивними засобами відстеження своєї черги при обстеженні дитини.

            Наприкінці зустрічі фахівці інклюзивно-ресурсних центрів області мали можливість поставити запитання та поділитись своїм практичним досвідом для створення успішного інклюзивного середовища в закладах освіти.

Всі новини →