Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Відбулося друге засідання регіонального оперативного штабу «Вступна кампанія 2019 року»

18/07/2019

18 липня 2019 року у департаменті освіти і науки облдержадміністрації з метою забезпечення відкритості та прозорості вступної кампанії 2019 року заступником директора департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації – начальником управління науки, координації діяльності вищої та професійно-технічної освіти і кадрового забезпечення – Комісаровою Л.О. спільно з начальником відділу науки, координації діяльності вищої та професійно-технічної освіти управління науки, координації діяльності вищої та професійно-технічної освіти і кадрового забезпечення департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації Віннік Ю.О. проведено друге засідання регіонального оперативного штабу «Вступна кампанія 2019 року».

Під час заходу члени зазначеного вище оперативного штабу доповіли присутнім щодо виявлених недоліків у роботі окремих приймальних (відбіркових) комісій закладів вищої та професійної (професійно-технічної) освіти.

За результатами відвідувань відповідно до критеріїв щодо забезпечення громадського контролю за проведенням вступної кампанії 2019 року у деяких закладах вищої та професійної (професійно-технічної) освіти членами оперативного штабу виявлено такі недоліки: відсутність «гарячих ліній» Міністерства освіти і науки України та департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації, графіків творчих конкурсів на стендах закладів освіти, правил прийому до закладів освіти на 2019 рік.

Комісарова Л.О. поінформувала доповідачів про план заходів департаменту освіти і науки облдержадміністрації щодо забезпечення усунення цих недоліків на період прийому заяв та документів, конкурсного відбору та зарахування вступників до закладів вищої та професійної (професійно-технічної) освіти області.

Вступна кампанія 2019 року триває, тому наприкінці засідання Комісарова Л.О. наголосила на тому, що обов’язковим у закладах вищої освіти державної та комунальної форми власності є оприлюднення рейтингових списків вступників за державним (регіональним) замовленням не пізніше 01 серпня 2019 року.

Всі новини →