Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Щоденно цікаве дозвілля вихованців «Орлятко»

10/07/2019

        8 липня для старших вихованців організовано зустріч зі спеціалістами центру зайнятості.  В ігровій формі між двома командами Березківської школи - інтернату проведено конкурс на знання професій. Наступного тижня працівниками центру будуть проведені майстер – класи сучасних професій.

Зустріч  пройшла  цікаво та  пізнавально. Від представників центру зайнятості, діти отримали  подарунки та  необхідні знання про мир професій.  

У цей день на малому футбольному полі розпочато  змагання з міні-футболу.

У центрі започатковано нову послугу, біля дошки оголошень обладнано поштовий ящик «Скринька довіри». Діти та дорослі відтепер мають змогу звернутися до вихователів, адміністрації центру з пропозиціями по покращенню роботи в оздоровчому центрі та іншими запитаннями.

На вечірній підсумковій лінійці було нагороджено команди переможці турніру «Мокрий м’яч».

 

9 липня у оздоровчому центрі «Орлятко» продовжувалися змагання з міні – футболу.

Цього дня в оздоровчому центрі працювали перукарі.  Майстри обслуговували вихованців згідно графіка.

На пляжі центру відбувся конкурс «Фігури на піску».

 

10 липня на території оздоровчого центру «Орлятко» проведено зустріч вихованців (віком від 8 до 12 років) з працівниками Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області в рамках Програми «Нове правосуддя».

В ігровій формі проводилося змагання між шістьма командами дітей на знання правових законів. Переможців нагороджено цікавими подарунками.

У вечері вихованців чекала захоплююча зустріч з боксером – професіоналом, бронзовим призером Чемпіонату світу 2007 року, одним з найкращих боксерів Всесвітньої серії боксу Сергієм Дерев’янченко.

Діти переглянули відеофільм його поєдинків. Потім діти спілкувалися з спортсменом, брали автографи та фотографувалися.

 

 

 

 

 

Всі новини →