Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

У департаменті освіти і науки облдержадміністрації відбулось перше засідання регіонального оперативного штабу «Вступна кампанія 2019 року»

10/07/2019

 09 липня 2019 року у департаменті освіти і науки облдержадміністрації під головуванням заступника директора департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації – начальника управління науки, координації діяльності вищої та професійно-технічної освіти і кадрового забезпечення – Комісарової Л.О. спільно з начальником відділу науки, координації діяльності вищої та професійно-технічної освіти управління науки, координації діяльності вищої та професійно-технічної освіти і кадрового забезпечення департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації Віннік Ю.О. проведено засідання регіонального оперативного штабу «Вступна кампанія 2019 року».

З метою забезпечення відкритості та прозорості вступної кампанії 2019 року Комісарова Л.О. розповіла членам оперативного штабу «Вступна кампанія 2019 року» щодо необхідності інформувати громадськість про хід вступної кампанії, виявлені недоліки при відвідуванні приймальних (відбіркових) комісій закладів вищої та професійної (професійно-технічної) освіти.

У ході заходу Віннік Ю.О. поінформувала присутніх про план заходів та критерії щодо забезпечення громадського контролю за проведенням вступної кампанії 2019 року у закладах вищої та професійної (професійно-технічної) освіти та зауважила, що обов’язковим є оприлюднення «гарячих ліній» Міністерства освіти і науки України, департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації, правил прийому до закладів вищої та професійної (професійно-технічної) освіти на 2019 рік, графіків проведення співбесід, творчих конкурсів, вступних іспитів на стендах та веб-сайтах закладів освіти, оприлюднення рейтингових списків вступників за державним (регіональним) замовленням не пізніше 01 серпня 2019 року.

Зазначений вище оперативний штаб відповідно до наказу департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 19.06.2019 № 381 «Про створення регіонального оперативного штабу «Вступна кампанія 2019 року» функціонуватиме на період прийому заяв та документів, конкурсного відбору та зарахування вступників до закладів вищої та професійної (професійно-технічної) освіти області.

 

Всі новини →