Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

ПОЧАТОК ОЗДОРОВЧОЇ КАМПАНІЇ -2019

10/04/2019

 Літній відпочинок дітей – невід’ємна частина системи неперервної освіти, що має забезпечити додаткові можливості для духовного, інтелектуального, фізичного та емоційного розвитку, задоволення творчих і освітніх потреб, допомога всаморозвитку.

10 квітня 2019 року департаментом освіти і науки облдержадміністрації проведено спільну нараду за участі директора департаменту Удовиченко О.О., директора департаменту соціального захисту населення Миколаївської облдержадміністрації Єльчієвої О.Р., начальника управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області Бурденко Л.А. щодо підготовки, організації та проведення літнього оздоровлення та відпочинку дітей у 2019 році.
Протягом літньої оздоровчої кампанії «Літо - 2019» в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку «Орлятко» та «Вітрила» Миколаївської обласної ради оздоровлятьсяблизько600дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.
Відповідно до запрошень Міжнародних благодійних фондів влітку 2019 року 57 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, вихованців шкіл-інтернатів Миколаївської обласної ради будуть відпочивати та оздоровлюватися у Сполучених Штатах Америки та Італії.
 
 

Всі новини →