Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Проведено засідання Ради молодих вчених Миколаївської області при департаменті освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації

19/02/2019

    19 лютого 2019 року у департаменті освіти і науки  облдержадміністрації відбулося засідання Ради молодих вчених Миколаївської області при департаменті освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації у новому складі.           

         У заході взяли участь директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Удовиченко О.О., заступник директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації Комісарова Л.О. та представники закладів вищої освіти – члени Ради молодих вчених Миколаївської області.

         У ході засідання було затверджено План наукових і науково-технічних заходів Ради молодих вчених Миколаївської області при департаменті освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації на 2019 рік та обговорено проект Положення про запровадження почесної відзнаки департаменту освіти і науки облдержадміністрації «Молодий винахідник Миколаївщини».

         Представники закладів вищої освіти, члени Ради молодих вчених Миколаївської області також прослухали лекцію з елементами майстер-класу «Методичні засади партнерської педагогіки», яку провів доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри культурології Відокремленого підрозділу «Миколаївська філія Київського національного університету культури і мистецтв» Мозговий Віктор Леонідович.

 

 

Всі новини →