Главная » Новини
Українська | Русский | English
Главная Новини Оголошення Нормативно-правовая база Актуально Доступ до публічної інформації Звернення громадян 1

Новини

Вшанували пам'ять загиблих захисників України

28/08/2020

 

Указом Президента України від 23 серпня 2019 року «Про День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України» 29 серпня встановлено Днем вшанування пам’яті захисників України.

28 серпня, напередодні відзначення Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, головою райдержадміністрації Антоніною Шаратою, головою районної ради Людмилою Суровцевою, заступником голови райдержадміністрації Андрієм Буньком, головою районної спілки учасників АТО Олександром Токарчуком, за участі сільських голів, учнів шкіл, членів сімей загиблих, в населених пунктах району до меморіальних знаків, дощок, місць поховань загиблих захисників України були покладені квіти та соняхи, як символ вшанування пам’яті загиблих, в рамках Всеукраїнської акції «Сонях».

Хвилиною мовчання була вшанована пам’ять загиблих захисників України. Згадаймо кожного, хто віддав своє життя за Україну, хто загинув, борониячи нашу державу в зоні проведення антитерористичної операції.

 

Всі новини →